收藏本站   
欢迎来到宝马线上娱乐城! 请  登录  |  注册 
   

宝马线上娱乐城公众号
 网站首页 | 语文答案 | 数学答案 | 英语答案 | 物理答案 | 化学答案 | 历史答案 | 政治答案 | 生物答案 | 地理答案 | 课后习题答案 | 作文大全 | 美文阅读 | 求助中心
 练习册答案 | 暑假作业答案 | 寒假作业答案 | 阅读答案 | 学习方法 | 知识点总结 | 哲理小故事 | 祝福语大全 | 读后感 | 名人语录 | 题记大全 | 造句大全 | 心情不好的说说
提问 

Visit any junior high or high school and you will experience the power of influence. Cloth


时间: 2017-3-27 分类: 作业习题  【来自ip: 15.133.153.101 的 热心网友 咨询】 手机版
 问题补充 Visit any junior high or high school and you will experience the power of influence. Clothing, hairstyles, attitudes and even the language are all gained by some amount of influence, whether it is from commercials, fashion, trends, celebrities or music. Teens and preteen children are influenced by these various factors. However, a child’s friends are the No. 1 influence.
Before you think your children’s friends could never lead one another astray (误入歧途的), think again. A child may experience an event that has caused overwhelming stress or may have problems at home or school, which causes negative behavior. Negative influences of a child’s friends can come without warning.
“Parents who ask their children where they are going, who they are going with and request a meeting with their children’s friends and the friends’ parents have already taken the first step,” says Mara Berkley, family therapist and professor at Bristol University in Rhode Island.
Lynn Rexroat of Chillicothe, Illinois, uses this method to keep tabs on her children. “My oldest son knows that in order for him to go anywhere with a friend, especially one I haven’t met before, I have to speak with that friend’s parent to make sure the arrangements are agreeable with us both,” she says. “I don’t interrogate (质问) them by asking about their private life. I just want to know that the parents of the other child know what the boys are planning to do. I feel that by my wanting to know I am protecting my son.”
When a parent suspects that their child is hanging out with “the wrong crowd”, the last thing on their mind should be discipline. Instead, Berkley says a parent should be more interested in finding out the reasons behind the behaviors and the child’s choice to keep company with these types of friends.
【小题1】We can infer from the second paragraph that     .A.two children usually go astray together B.a child can be negatively influenced only when he meets problemsC.a child can easily go astray under the influence of a friend D.parents know exactly when a child is negatively influenced【小题2】Mara Berkley probably agrees that you      when your child is going out with his friends.A.should track him secretly B.should not ask himC.can stop him going outD.do something to interfere【小题3】How does Lynn Rexroat protect her son according to the text?A.She questions his son directly.B.She meets his son’s friends herself. C.She makes arrangements with the parents of his son’s friends.D.She communicates with the parents of his son’s friends.【小题4】The underlined part “keep tabs on” in the fourth paragraph probably means “     ”.A.watch overB.win overC.bring back D.take control ofC 

  网友答案:
热心网友
热心网友
1楼
(答案→)C 
解析:
试题分析: 文章介绍如何防止你的孩子受朋友的不良影响走上邪路。
【小题1】C。推理判断题。从文章第二段 Negative influences of a child’s friends can come without warning可知孩子很容易受到不良影响,而且往往是不知不觉地。故选C。
【小题2】 D。推理判断题。从第三段Parents who ask their children where they are going, who they are going with and request a meeting with their children’s friends and the friends’ parents have already taken the first step可知,Mara Berkley认为对孩子的行为应该加以干预,而不应该不闻不问。故选D。
【小题3】D。细节理解题。从文章第四段I don’t interrogate them by asking about their private life. I just want to know that the parents of the other child know what the boys are planning to do可知,这位母亲没有直接询问孩子,而是跟孩子朋友的家长及时沟通。故选D。
【小题4】A。词义理解题。watch over:监督,看守 win over:赢 bring back:带回 take control of:控制。 根据文章第四段的语境,这位家长介绍如何对孩子进行监督,避免他学坏。故选A。
  相关问题列表
  [前一个问题]   Technology and the present gen
  [后一个问题]   Smart home applications can sh
  您可能感兴趣的话题
 学习方法推荐
 课本知识点总结
 文库资料
 答案大全
 推荐问题
 热门回答
   www.spookybug.com